Zrodenie značky ANGELA ABRIONI - príbeh jednej veľkej lásky.

Neverím na náhody… Vždy som bola presvedčená, že každá životná skúsenosť, každý nový pocit, nová myšlienka, emócia, každý nový človek, ktorého stretneme na životnej ceste, má vážne a hlboké opodstatnenie. Všetko prichádza v pravý čas, formuje nás ako osobnosti a pripravuje na hlavnú životnú misiu. 

Keď sa dnes pozriem  do minulosti a rozmýšľam, ako sa mohlo stať, že som sa rozhodla skončiť  so všetkými istotami a naplno sa venovať tvorbe, uvedomujem si, že odpoveď je ukrytá niekde v mojom detstve. Od malička som veľmi rada kreslila… Doteraz si pamätám ten úžasný pocit svetlého, bezstarostného šťastia, ktorým sa napĺňalo moje srdce vždy, keď som vstupovala do sveta fantastických rozprávkových obrazov, nekonečnej palety nádherných farieb, dokonalej harmónie línii… Nemohla som tajiť tieto krásne pocity a obrazy v sebe, cítila som ostré nutkanie podeliť sa o ne s okolitým svetom.

Štúdium výtvarného umenia… jedno z najkrajších období môjho života. Spoznala som úžasných ľudí, talentovaných umelcov, prešla som úchvatnou cestou rozvoja, našla sebarealizáciu v prepájaní klasických výtvarných techník s digitálnymi technológiami. Dodnes som nekonečne vďačná otcovi, že mi pomohol pochopiť nevyčerpateľné možnosti spojenia výtvarnej predstavivosti s digitálnou grafikou v dobe, keď to vôbec nebolo bežné.

Bolo pre mňa trošku smutné lúčiť sa s univerzitou, no napĺňal ma nový vzrušujúci pocit kreatívnej slobody. Nebolo to však náhodné, že práca grafickej dizajnérky, realizácia umeleckých projektov, tvorba digitálnych obrazov vyvolali neodolateľný smäd po nových znalostiach, potrebu študovať ďalej a zdokonaľovať sa.

O niekoľko rokov neskôr som sa ocitla  v akademickom prostredí opäť, tentoraz ako pedagóg. Urobila si doktorát a s nadšením sa ponorila do rôznych kreatívnych univerzitných aktivít. Tvorili sme  so študentami vizuál fakultných časopisov, realizovali výstavy a absolvovali fotografické workshopy a exkurzie za dizajnom a umením. Asi najviac sa mi páčilo realizovať grafické projekty pre potreby fakulty a kolegov. Po uplynutí času sa ma začal zmocňovať pocit, že nejdem vytúženou cestou. Dušu poháňala túžba tvoriť viac. Vždy som snívala, že raz ponúknem ľuďom niečo, čo ich bude tešiť, pomôže im objaviť vlastnú krásu, urobí ich život bohatším a krajším. Mysľou mi neustále blúdili myšlienky o nejakom originálnom žiarivom doplnku, zdôrazňujúcom bohatý vnútorný svet ženy či muža.  

Už predtým som pre seba objavila očarujúci svet prírodného hodvábu. Zaujala ma úchvatná história tejto kráľovskej látky, ale ešte viac jej unikátne, so žiadnou inou látkou neporovnateľné vlastnosti a možnosť nakresliť si vzory podľa svojich predstáv. Čím dlhšie som svoje hodvábne šatky nosila, tým viac ma posilňovalo presvedčenie, že v modernom svete, kde sa aktívne šíria idei návratu k prírode, propaguje zdravý spôsob života, by prírodný hodváb nemal byť odsunutý do úzadia. Zrodila sa odvážna myšlienka: "Čo ak sa pokúsim spojiť …?” Ak spojím svoju túžbu tvoriť, moderné technológie a prírodný hodváb... Od tohto okamihu som už presne vedela, že to bude HODVÁBNA ŠATKA, pre ktorú vytvorím originálny autorský dizajn s využitím najmodernejších technológií a digitálnej tlače. Bude hrať žiarivými farbami, bude jedinečná, dokáže zázračne oživiť outfit ženy aj muža, pridá im čarovný nádych individuálneho štýlu a jemnej elegancie.

Milé dámy a páni! Stojím na začiatku úchvatnej podmanivej cesty, ktorá pre mňa znamená realizáciu rokmi vytúžených snov... Na stránkach angelaabrioini.sk predstavujem svoje prvé kolekcie. úprimne verím, že nájdu živú odozvu vo vašich srdciach. Tvorím pre Vás a budem šťastná, ak v každom výrobku, zakúpenom v našom e-shope, pocítite lúče mojej inšpirácie, mojej lásky a objavíte kúsok zo svojej duše. V prípade ak máte vlastné nápady ohľadom dizajnu šatiek, neváhajte ma kontaktovať, nepochybujem, že niektoré z nich sa nám podarí spoločne zrealizovať. Napíšte mi na info@angelaabrioni.sk. 

Vitajte v klube milovníkov kráľovského prírodného hodvábu a elegantných originálnych šatiek.

Komentáre

Nechajte svoj komentár